Victòria patida del Fibwi Palma, que s’assegura la 5a posició a dos partits per al final de lliga

El conjunt de Pau Tomàs s'ha imposat al Cartagena per un punt de diferència, 68-67

26/03/2023

10

Partit d’infart el que s’ha viscut avui a Son Moix. El duel ha estat molt igualat els 40 minuts. Els de Pau Tomàs han agafat impuls amb les cistelles de Milan Suskacevic i Ismael Tamba. La tensió era màxima i, quan Víctor Aguilar ha tombat Kovacevic, hi ha hagut una picabaralla a la pista. El partit ha continuat amb normalitat i el Fibwi ha arribat al descans amb només un punt d’avantatge sobre el Cartagena.

La segona part ha estat un festival de triples de Dante Lombardi. El base dels palmesans s’ha posat l’equip a l’esquena i ha fet fins a tres triples consecutius. Els murcians, amb un Juan Pedro Jiménez estel·lar, no ha deixat al conjunt de Pau Tomàs agafar distància al marcador. Al darrers 10 minuts, Anyeuri Castillo també s’ha unit a la festa dels triples. El Cartagena s’ha posat a un, però el Fibwi Palma ha guanyat el partit. 68 a 67 per continuar a la lluita per ser a la part alta de la classificació.