Victòries d’At. Balears i Eivissa a Segona Divisió B

2-1 s'han imposat els blanc-i-blaus a l'Ontinyent, mentre que els de Palop han golejat 4-0 el Marbella

21/10/2018

Segona victòria consecutiva de l’Atlètic Balears que s’ha imposat a Son Malferit per 2 a UN a l’Ontinyent i se situa, de moment, en posicions de playoff. L’equip de Manix Mandiola s’ha avançat ben prest en el marcador amb aquest gol de cap de Guillem Vallori. Al segon temps Samuel Shashoua, amb una bona acció, ha fet el 2 a 0 en el minut 65. Xut ajustat que acaba al fons de la xarxa. Tres minuts després David Torres de penal ha transformat el 2 a 1 final. Abans de començar el partit, l’Atlètic Balears ha fet entrega dels cinc mil euros recaptats pels damnificats per la torrentada de Sant Llorenç.

I l’Eivissa ha trencat la seva dinàmica negativa amb una golejada al Marbella a can Misses. Sergio Cirio ha obert el marcador al minut 6 amb una rematada després d’una acció per banda esquerra. Dos minuts més tard, el mallorquí Angel Rodado ha aprofitat el servei de Serra per fer el segon. Ja a la segona part, Rodado ha aconseguit el tercer al minut 56 en una espectacular maniobra a l’interior de l’àrea. I al minut 72, Javi Serra ha culminat un contraatac per fer el quart. L’Eivissa podria acabar la jornada fora de les places de descens