Victòries del Palmer Palma i de l’Hestia Menorca

El conjunt mallorquí ha necessitat dues pròrrogues per superar el Canoe per 100-99. L'equip d'Oriol Pagès, en canvi, ha guanyat amb autoritat a Cornellà

22/12/2020

La darrera jornada de l’any a la LEB Or i la LEB Plata ha estat molt satisfactòria per als equips balears. El Palmer Alma Mediterránea Palma ha disputat un partit igualadíssim davant el Canoe. El conjunt mallorquí ha necessitat dues pròrrogues per cantar victòria. Finalment, s’ha imposat per 100-99. A LEB Plata, l’Hestia Menorca continua al capdavant de la classificació gracies a una victòria de prestigi a Cornellà. Els d’Oriol Pagès han superat l’equip català per 54-74. La victòria s’ha aconseguit gràcies a un darrer quart espectacular. Els darrers deu minuts s’han tancat amb un parcial de 6-27 a favor dels menorquins.