X

Vidal presenta els membres de la llista de Sumar Més per a les eleccions del 23J

El cap de llista de la formació assegura que "aquestes eleccions no van de sigles ni de partits. Van de la vida que volem i de la que volem deixar"

26/06/2023

Vidal presenta els membres de la llista de Sumar Més per a les eleccions del 23J

“Una obra d’enginyeria política”. Així han definit els seus integrants la candidatura de Sumar Més per a les eleccions generals del 23 de juliol. Un projecte que aplega tot l’espai a l’esquerra del Partit Socialista a les Illes per continuar avançant, diuen, en polítiques progressistes, com els drets socials, les polítiques ambientals i el feminisme. Vicenç Vidal, cap de llista de la formació, ha assegurat que “aquestes eleccions no van de sigles ni de partits”. “Van de la vida que volem i de la que volem deixar”, ha afegit.

Els candidats de Sumar Més al Congrés per a les pròximes eleccions seran Vicenç Vidal (Més per Mallorca), Elisabeth Ripoll (independent), Esteve Barceló (Més per Menorca), Viviana de Sans (Podem), Jorge Rosselló (Esquerra Unida), Emma Navarro (Podem Menorca), Marina Sansaloni (Més per Menorca) i el jutge José Castro (independent).

26/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT