X

Vidal veu vergonyós el veto del PP a la prohibició de les prospeccions

El conseller de Medi Ambient critica el doble discurs del PP i demana compromís a Ciutadans

26/06/2017

Vidal veu vergonyós el veto del PP a la prohibició de les prospeccions

El conseller de Medi Ambient, Vicenç Vidal, ha qualificat de vergonyós que el Ministeri de Presidència demani al Congrés que paralitzi la iniciativa legislativa per prohibir les prospeccions a la Mediterrània.

Un informe dirigit a la presidenta del Congrés, Ana Pastor, demana que la Mesa del Congrés paralitzi la iniciativa legislativa i argumenta que suposaria deixar d’ingressar 4,7 milions d’euros i comportaria la despesa d’uns 164 milions més. Perquè la Mesa del Congrés freni la iniciativa legislativa, el PP necessita el suport de Ciutadans. Les dues formacions a les Balears s’han manifestat en contra de les prospeccions.

Vicenç Vidal adverteix que frenar la iniciativa suposa deixar oberta la porta a les amenaces de les prospeccions a la Mediterrània. El passat mes de març el Congrés també va vetar la proposta de la tarifa plana pels vols interilles per motius pressupostaris.

 

Tots els partits menys el PP critiquen la decisió del govern de Rajoy

Els grups parlamentaris han criticat que el govern espanyol vulgui vetar la iniciativa en contra les prospeccions a la Mediterrània. Tots els grups menys el PP, que assegura que ja van advertir que no donarien suport a una prohibició que signifiqués pagar indemnitzacions.

26/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT