eivissa

Vila embarga l’edifici abandonat des Viver i estudia si pot treure’l a subhasta

L'empresa propietària deu 200.000 euros al Consistori

Vila+embarga+l%27edifici+abandonat+des+Viver+i+estudia+si+pot+treure%27l+a+subhasta

L’Ajuntament d’Eivissa ha embargat el solar de l’edifici okupa des Viver que es va cremar l’any passat, un incendi al qual va morir una dona. Ara el Consistori estudia si pot treure-ho a subhasta i no descarta, en un futur, la possibilitat de comprar-lo.

L’empresa propietària del solar de l’edifici okupa des Viver té un deute amb l’Ajuntament de més de 200.000 euros. El Consistori, en els darrers anys, ha retirat una grua que no estava ben ancorada, ha netejat tones de fems, l’ha tapiat i l’ha enderrocat parcialment. L’empresa no ha pagat totes aquestes actuacions, per tant, ara han embargat el solar. Ara l’Ajuntament estudia quines opcions té i si pot treure-ho a subhasta o fins i tot, en un futur, comprar-ho per fer-hi habitatge de protecció oficial. Aquesta opció encara és llunyana i l’empresa podria pagar el deute, per la qual cosa ara l’edifici romandrà tapiat. L’Ajuntament d’Eivissa assegura que no hi ha hagut noves okupacions després de l’incendi. Els vesins volen que s’enderroqui, perquè, a més, ara als solars del costat s’hi construiran nous edificis. L’empresa United Global Gest va iniciar la construcció d’aquest edifici, però ara un fons irlandès gestiona el deute.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Santa Eulària oferta 112 llocs de feina temporals a través de SOIB Reactiva

L'ajuntament d'Eivissa obrirà demà el termini d'inscripció per un total de 134 places

Sant Josep augmenta el pressupost de l’àrea social fins els 3,9 milions d’euros

També es destinaran 700.000 euros en ajudes directes pels afectats per la COVID-19

Vila suspèn la cavalcada de Reis d’enguany

L'Ajuntament ha promès a tots els infants del municipi que els podran veure, però serà des dels balcons de casa o a través de xarxes socials

El comerç eivissenc mira de sumar-se al Black Friday amb descomptes

Els cartells de promocions ja fa dies que criden l'atenció de potencials compradors als aparadors de Vila