eivissa

Vila no veu relació directa entre desperfectes i manifestants

La persona detinguda durant els incidents de la nit de Tots Sants ja ha passat a disposició judicial


Els contenidors cremats la nit de Tots Sants ja han estat substituïts per d’altres. Els danys més visibles romanen a les dues oficines bancàries: una al carrer de Pere Francès, en un lluminós desfet pel foc, i l’altra a l’avinguda d’Ignasi Wallis, on un caixer va quedar totalment inservible. Els clients només han pogut fer operacions a l’interior de la sucursal. El banc ha informat que està pendent d’una valoració per saber si només cal canviar el frontal del caixer o tota l’estructura, cosa que podria trigar dies a solucionar-se. L’Ajuntament d’Eivissa creu que el que va succeir dissabte és un cas aïllat i que no tenen relació directe els danys i la manifestació contra les mures restrictives per la Covid-19

La Policia Nacional s’encarrega de la investigació dels fets, per tal d’identificar els responsables dels aldarulls. Recordem que una persona va ser detinguda, un jove de nacionalitat espanyola, per desobediència greu i per provocar la resta de manifestants a actuar contra els agents. Ahir va passar a disposició judicial i ja no està detingut.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El darrer temporal destrueix uns metres de barana del Passeig Marítim de Santa Eulària

La Policia Local ha posat unes tanques en aquest punt, per evitar que la gent s'hi atraqui

“Cada vegada ve més gent a Càritas. Hi ha moltes cues, falten voluntaris i els aliments s’exhaureixen tan aviat com arriben”

L'entitat torna a les xifres de la primera onada de la pandèmia, quan passaren d'atendre 30 persones a 80 al...