Vist per a sentència el primer judici per un cas de nin robat

Es tracta del cas d'Inés Madrigal nascuda l'any 1969

Vist+per+a+sent%C3%A8ncia+el+primer+judici+per+un+cas+de+nin+robat

Ha quedat vist per a sentència el primer judici per un cas de nadons robats a Espanya. Es tracta d’Inés Madrigal, nascuda l’any 1969. Una periodista francesa ha testificat que el ginecòleg, per a qui la Fiscalia demana 11 anys de presó, va admetre en una entrevista gravada amb una càmera oculta que va regalar Madrigal a un matrimoni.

Segons el testimoni d’un policia encarregat de la investigació, Vela va reconèixer que es cremaven els arxius dels infants robats. El mateix agent ha assegurat que tots els indicis apunten que el doctor Eduardo Vela formava part d’una trama de robatori de nadons. Primer es quedaven els nins de Villa Teresita, un centre d’acollida de dones fadrines que donaven els petits de manera voluntària, però l’entramat va anar creixent.

El Fiscal demana per al doctor Vela 11 anys de presó i una indemnització de 350.000 euros. La seva defensa en demana l’absolució per falta de proves i prescripció del delicte.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Evacuen unes hores un hotel de Palma per un incendi

El foc ha afectat la novena i la dècima planta de l'establiment de Son Armadans, ha informat el 061, que també ha confirmat que ningú s'ha fet mal

Alerta a totes les Illes per fenòmens costaners

Les temperatures se situaran entre els 14-15 graus i el cops de vent seran d'entre 40 i 60 km/hora