X

Viure amb una prestació social de 100 euros al mes: “Mamà, què feim, per què no treballes?”

Nilda Cañete es va quedar sense feina en decretar-se l'estat d'alarma, i no en troba d'altra. Té una filla petita i els estalvis fa temps que s'han acabat

20/11/2020

Viure amb una prestació social de 100 euros al mes: “Mamà, què feim, per què no treballes?”

Unes 1.100 persones han sol·licitat les prestacions socials que ha oferit el Consell d’Eivissa a persones afectades per la crisi de la pandèmia. La institució calcula que se’n beneficiaran uns 500 sol·licitants. Són ajudes a persones amb risc de vulnerabilitat.

És el cas de Nilda Cañete, que no treballa des de l’estat d’alarma, el passat mes de març. Té una filla petita i els estalvis fa temps que se li han acabat. Treballava en una empresa de seguretat a l’aeroport. Amb l’activitat aturada, són poques les opcions de trobar feina. Gràcies a l’assistència social del barri on viu, l’Eixample, rep cada mes un bonus de 100 euros per fer la compra.

La dada exacta de les sol·licituds que ha rebut el Consell encara no està tancada. També es varen fer tramitacions per correus que encara arriben, però no variarà gaire de 1.100.

El Consell no posa data per respondre a totes les peticions. Asseguren que volen estudiar-les bé per localitzar els col·lectius més vulnerables per a pròximes ajudes.

20/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris