X

“Volem combinar tots els instruments per fer front a les mesures regressives en matèria lingüística”

Antoni Llabrés és l'únic candidat a presidir l'Obra Cultural Balear

06/02/2024

Mercè Valero

Antoni Llabrés Fuster és professor de Dret Penal de la UIB i únic candidat a presidir l’Obra Cultural Balear. És un repte que assumeix amb il·lusió i responsabilitat. “L’objectiu és continuar amb la feina feta aquests dos anys”, explica. De fet, la seva candidatura té onze membres de la junta actual i cinc incorporacions noves que reforçaran la part destinada a comunicació i la de protecció dels drets lingüístics dels ciutadans.

El seu cavall de batalla serà la lluita en defensa del català: “Volem combinar absolutament tots els instruments que tenim a l’abast per fer front a les mesures regressives en matèria lingüística dels governs PP-VOX, des de la mobilització social al carrer quan faci falta fins a les accions judicials com les que hem emprès”. Com, per exemple, el recurs presentat al Tribunal Constitucional, i admès a tràmit, en contra del decret llei de l’eliminació del català a la sanitat.

Dia 21 de febrer els socis de l’Obra Cultural Balear n’hauran de ratificar la candidatura en una assemblea general extraordinària.

06/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris