X

El Mallorca lluirà el nom de les Balears als calçons

Les marques de destí de les Illes Balears aniran girant durant la temporada per promocionar les destinacions de la comunitat autònoma

05/04/2024

El Mallorca lluirà el nom de les Balears als calçons

Els jugadors del Reial Mallorca duran el nom de les illes Balears als calçons a tots els partits que disputin. Aquest acord de patrocini entre el Reial Mallorca, el Govern de les Illes Balears i el Consell de Mallorca s’ha donat a conèixer aquest divendres a les instal·lacions de l’estadi de La Cartuja, a Sevilla.

Les marques de destí d’Illes Balears aniran girant durant la temporada per promocionar les destinacions de la comunitat autònoma. És a dir, s’anirà veient durant les diferents jornades de LaLiga i la Copa del Rei d’aquesta temporada i la que ve els noms de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

L’acord s’ha oficialitzat en la mateixa gespa de l’estadi sevillà, amb la presència de Marga Prohens, presidenta del Govern de les Illes Balears, Andy Kohlberg, president del Mallorca, i Alfonso Díaz, cap de Negoci del club, els quals s’han fotografiat amb els nous calçons en què es llegeix ‘Mallorca Illes Balears’.

El patrocini s’allargarà fins a l’any 2025.

05/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT