X

Vols “plens a vessar” per viatjar a Madrid o Barcelona els caps de setmana d’aquí a Nadal

L'associació Aviba afirma que no es veia tanta demanda des de feia anys i anticipa possibles problemes per trobar plaça si no s'ha reservat bitllet amb temps

23/11/2022

Vols “plens a vessar” per viatjar a Madrid o Barcelona els caps de setmana d’aquí a Nadal

“Pràcticament tots els caps de setmana, d’aquí a final d’any, els vols per anar a Barcelona i Madrid des de Palma estan plens a vessar. Feia anys que no veiem unes connexions tant demandades. I no només els divendres, sinó també els dissabtes i els diumenges”, diu l’empresari dels viatges i portaveu de l’Agrupació d’Agències de Viatge de Balears (AVIBA), Xisco Mulet, preguntat per l’efecte crida del ‘Black Friday’ sobre els festius del 6 i 8 de desembre, que conviden a un llarg pont, i les mateixes festes de Nadal, sobre el sector.

“Tot i comptar amb un nombre significatiu de places (de 25 a 30 vols per Barcelona i de 12 a 15 per Madrid) – diu Mulet-, l’elevada demanda fa que si no s’ha mirat o es mira amb temps, pugui ser difícil viatjar amb avió a aquestes destinacions”.

Quant a les destinacions nacionals, destaca l’interès per viatjar tant al nord de la Península (sobretot, Sant Sebastià, Bilbao i Santiago) com al sud (especialment, Granada, Sevilla i Màlaga), a més de les destinacions habituals, que són Madrid i Barcelona. A l’estranger, els illencs es decanten per connexions directes, fonamentalment amb París, Berlín i Londres.

23/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT