X

Vueling cancel·la 12 vols amb 1.800 passatgers en tres dies

És la companyia amb més reclamacions entre el gener i el juny, superant la xifra de 2017

20/08/2018

Vueling cancel·la 12 vols amb 1.800 passatgers en tres dies

L’episodi de cancel·lacions iniciat el passat dia 17 coincidint amb les tempestes sobre les Balears s’ha saldat amb una dotzena de cancel·lacions sobre 257 vols de Vueling operats a les Illes, un 4,6% del total, segons dades de la companyia.

Mentrestant, continuen les queixes dels passatgers afectats des de divendres passat, que Vueling atribueix fonamentalment a causes meteorològiques. El Ministeri de Foment ha informat que els usuaris poden adreçar-se a l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) per formular la corresponent reclamació.

Les cancel·lacions van deixar uns 1.800 passatgers a terra a Palma, Eivissa i Alacant, principalment.

AESA diu que els retrassos varen ser generalitzats, però que varen afectar més a Vueling pel seu major volum de trànsit. Aquesta entitat està investigant les possibles vulneracions de drets als passatgers d’aquesta companyia des de l’inici de l’estiu, juntament amb altres aerolínies.

Segons AESA, Vueling ha estat la companyia de tot Espanya amb més reclamacions per cancel·lacions, endarreriment i denegacions d’embarcament entre el gener i el juny: 2.354, un nombre superior al de tot 2017.

20/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT