X

Vuit acusats per traficar amb droga a Manacor negocien un possible pacte amb el fiscal

El fiscal demana per als acusats penes que sumen 64 anys de presó

05/03/2021

Ana Rubio

Els vuit acusats de pertànyer a una banda que traficava amb cocaïna a Manacor han acudit aquest divendres a una vista a l’Audiència de Palma en la qual s’ha intentat tancar, sense èxit, un acord amb el fiscal. En acabar, el tribunal ha tornat a convocar totes les parts a una nova vista prèvia, el pròxim mes d’abril. Segons el Ministeri Públic, els acusats formaven un grup organitzat que es dedicava a transportar droga a Manacor a través de terceres persones entre els anys 2017 i 2018. El cap de la banda, propietari d’una empresa de pintures al municipi, ja va ser condemnat per tràfic d’estupefaents el 2012. A la seva empresa s’havien donat d’alta alguns dels processats que, en realitat, no feien feina per a ell.

El transport de la droga: dins la vagina i en un tocadisc

Segons la fiscalia, en una ocasió una acusada va transportar la droga dins la vagina i, en una altra, varen amagar els estupefaents dins d’un tocadisc i un ordinador.
La banda va ser desmantellada al juliol del 2018. El fiscal demana per als acusats penes que sumen 64 anys de presó i també reclama que els imposin multes que sumen 3 milions i mig d’euros.

 

 

05/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris