societat

Vuit edificis inacabats formen part del paisatge a la badia de Sant Antoni

Així ho recull Salvem la Badia de Portmany, que també posa l'accent en els fondejos il·legals que malmeten la posidònia

Vuit+edificis+inacabats+formen+part+del+paisatge+a+la+badia+de+Sant+Antoni

Vuit edificis formen part del paisatge de la badia de Sant Antoni, a Eivissa. Així ho han recollit a Salvem la Badia de Portmany, una iniciativa popular que cerca la preservació d’aquesta àrea. Denuncien l’amenaça que suposen aquestes estructures a mig fer en aquest indret de rellevància turística.

A la Punta d’en Xinxó, al municipi de Sant Josep, es va aixecar fa més de deu anys, una altra que pretenia ser un hotel de 4 estrelles, però fa anys que està en aquesta situació. N’hi ha d’altres exemples, com la urbanització a Punta de sa Pedrera, que l’Ajuntament va paralitzar al 2007 i el terreny va ser declarat com a sòl rústic protegit. Una altra es troba a la part de la badia que pertany al municipi de Sant Antoni.

Han fet arribat aquest recull als ajuntaments de Sant Antoni i Sant Josep, els dos municipis allà on s’ubiquen aquestes vuit estructures per a saber en quina situació es troben i, de moment, asseguren, no n’han obtengut resposta. També posen l’accent en una altra amenaça per a la badia, els fondejos il·legals que malmeten la posidònia.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Ja hi ha 300 persones hospitalitzades per Covid a Balears

Augmenta la pressió hospitalària i les Balears continuen en risc alt, amb 45 pacients ingressats a l'UCI (un 16% de l'ocupació) i 255 pacients ingressats a planta. Per illes, Mallorca...

76 actes aixecades en el dispositiu antibotellada a Palma

Durant aquesta matinada, els cossos i forces de seguretat han controlat en els quatre punts que s'han establert un total de 176 vehicles i s'han identificat 24 persones

El 85% dels ingressats a l’UCI de Son Llàtzer no tenen la pauta de vacunació completa

Alguns no s'han volgut vacunar, i d'altres només duien injectada la primera vacuna

Denuncien la desaparició de cinc joves positives de l’hotel COVID de s’Arenal d’en Castell

L'112 ha donat avís aquest dissabte vespre a la Policia des Mercadal i a la Guàrdia Civil perquè mirin d'interceptar...