media

Web especial: 24 hores a IB3 Ràdio

Cada 13 de febrer es celebra el Dia Mundial de la Ràdio i IB3 Ràdio vol aprofitar l’ocasió per mostrar com és i com es fa la ràdio


Cada 13 de febrer es celebra el Dia Mundial de la Ràdio i IB3 Ràdio vol aprofitar l’ocasió per mostrar-vos com és i com es fa la ràdio. Durant tot el dia, es faran diferents connexions entre els programes i informatius per conèixer els ritmes de treball i les rutines que ens permeten oferir 24 hores de programació, continguts a la carta i podcasts. La web ib3.org/DiaDeLaRadio recollirà tot els vídeos que es generin durant aquests dies.

Els oients poden enviar missatges de veu i imatges explicant què és per a ells la ràdio amb l’etiqueta #DiaDeLaRadioIB3 a les xarxes socials o al WhatsApp 646934501.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

El Zoom d’IB3: ‘Menors, risc i protecció’

El capítol recull alguns testimonis que expliquen de quina manera els delinqüents explotadors sexuals manipulaven les menors aprofitant la seva situació de vulnerabilitat

22,7 milions d’oients escolten la ràdio cada dia a Espanya

Cada 13 de febrer se celebra el Dia Mundial de la Ràdio

La revista pollencina Punt Informatiu compleix 25 anys

La publicació compta amb més de 700 subscriptors i cada quinze dies venen més de dos mil exemplars a un poble de set mil habitants.

La repercussió internacional del cas de coronavirus detectat a Mallorca

'The Guardian' destaca en portada la notícia fent-se ressò de l'hotel d'esquí a França on es varen produir els contagis