ciència i tecnologia

WhatsApp, Facebook i Instagram restableixen la seva activitat després dels problemes per carregar imatges

Twitter també va patir problemes durant l'horabaixa d'ahir


Les plataformes WhatsApp, Facebook i Instagram han restablert durant aquesta nit el seu funcionament després dels problemes experimentats a nivell mundial i durant diverses hores des d’ahir dimecres horabaixa, que impedien als usuaris carregar imatges i vídeos.

Els problemes de funcionament en els serveis van començar ahir dimecres poc abans de les 16.00 hores, en horari d’Espanya peninsular, i van afectar principalment a Europa i la zona central i l’est dels Estats Units en el cas de Facebook, a Amèrica del Sud i Europa central en el cas de WhatsApp; i a Europa i els Estats Units per a Instagram, segons Down Detector i Outage Report.

Ara, devers les 02.00 hores d’avui de matinada a Espanya, Facebook ha confirmat a Twitter que el problema que afectava la càrrega de vídeos, imatges i altres arxius “s’ha solucionat” i que el servei “torna al cent per cent per a tots”.

Facebook ha assegurat des del seu compte professional Facebook Business que la caiguda global s’ha degut a un problema registrat durant “operacions de manteniment rutinàries” efectuades per la companyia.

En el cas d’Instagram, la xarxa social ha publicat també a Twitter a la 01.45 hores a Espanya informant del seu restabliment al cent per cent. Al mateix temps, WhatsApp ha tornat a prestar el seu servei de forma normal.

Per part seva, la plataforma de microblogging Twitter també ha patit problemes durant l’horabaixa d’ahir perquè els seus usuaris poguessin enviar missatges directes i rebre notificacions. Entorn de la mitjanit en horari d’Espanya, Twitter ha comunicat que els problemes de la plataforma estaven “gairebé cent per cent solucionats”, amb l’excepció d'”alguns efectes residuals”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris

-->

més contingut relacionat

“Hem de ser conscients de la importància del nostre dret de privacitat”

Surt de nou el debat sobre les dades personals digitals i la privacitat a internet

Les emoticones inclusives, aviat als nostres teclats

La llista, que va començar amb 176 pictogrames, arribarà aviat a 3000

L’app per evitar fondejos sobre posidònia amplia la seva cartografia

A Posidonia Maps es podrà trobar la cartografia completa de Formentera, i de part d'Eivissa i Menorca

50 anys de l’enlairament de l’Apolo 11

Dia 20 de juliol del 1969, Armstrong, Aldrin i Collins complien el somni d'arribar a la lluna.