cultura

Xavier Bosch: “Ara, el més revolucionari, és fer durar l’amor”

El periodista i escriptor català acaba de publicar 'Paraules que tu entendràs', la novel·la que clou la trilogia dedicada a explorar les relacions sentimentals

Xavier Bosch, en una imatge d'arxiu. /EUROPA PRESS


L’escàndol de la pàgina de cites per a casats, Ashley Madison, que fa uns anys va deixar al descobert que l’empraven 37 milions de casats de tot el món, va inspirar Xavier Bosch per a la seva darrera novel·la: ‘Paraules que tu entendràs’. Un cant a l’amor en temps d’infidelitats… La història de tres parelles, la història de sis personatges que, al voltant dels cinquanta anys, es mouen entre dubtes i certeses, esperances i decepcions.

Aquesta va ser la inspiració i d’aquí sorgiren les tres parelles: una oberta, l’altra, al llindar del penya-segat i la darrera, la més estable, la de la felicitat que dona la rutina de la convivència. Tres històries amb un clar objectiu: defensar l’amor en aquesta època d’infidelitats a l’abast d’un click. ‘Paraules que tu entendràs’ és una novel·la de parelles, és cert, però és, potser, una novel·la de dones, amb uns personatges especialment ben descrits.

Com a periodista, Xavier Bosch ha estat reconegut amb un Ondes, i el seu vessant literari ha rebut, entre d’altres, el Premi Sant Jordi i el Ramon Llull. El llibre clou la trilogia que ha dedicat a explorar les relacions sentimentals que inicià ‘Algú com tu’ i seguí ‘Nosaltres dos’.


Així ha sonat l’entrevista als Informatius d’Ib3 Ràdio

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Descobreixen el sentit de la major col·lecció de vasos de ceràmica prehistòrica de Menorca

Els arqueòlegs del Museu de Menorca confirmen que havien contingut cereals i llet

El Prado celebra 200 anys amb un homenatge a Goya

De les 8.000 pintures que conformen la col·lecció del museu, només se n'exposa un 16%