X

Xifra rècord de dosis inoculades al Vacubús: més de cent persones en un matí

A Son Dureta, des del divendres s'han inoculat 1.200 primeres dosis

07/12/2021

Xifra rècord de dosis inoculades al Vacubús: més de cent persones en un matí

Encara no havia arribat el Vacubús al centre comercial Fan Mallorca i ja hi havia gent que l’esperava. El degoteig de persones ha estat constant avui dematí i, de fet, s’ha arribat a una xifra rècord. S’han superat el centenar de persones en 4 hores, fet que representa 25 persones cada hora, tot primeres dosis. És una xifra mai abans assolida pel personal del Vacubús.

S’han trobat amb tot tipus de situacions. Molts dels assistents hi han anat a vacunar-se per primera vegada animats per l’obligatorietat de presentar el certificat covid per entrar a restaurants o també per viatjar. També s’han inoculat a estrangers que encara no estaven dins el sistema de l’IB-Salut i persones que havien passat el covid i encara no havien rebut cap dosi de la vacuna.

Una situació similar s’ha viscut a l’únic vacunòdrom que hi ha a Mallorca, Don Dureta. Des de l’inici del Pont, divendres, s’han administrat la primera dosi a 1200 persones. En total, entre la vacuna de la grip i la covid, s’han posat 4600 dosis a Son Dureta, moltes més de les que es pensaven.

07/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris