món

Xina eleva a 80 les víctimes mortals causades pel coronavirus

El Govern central fa feina a Pequín amb el cònsol general d'Espanya per repatriar els ciutadans espanyols aïllats a Wuhan

Xina+eleva+a+80+les+v%C3%ADctimes+mortals+causades+pel+coronavirus

La Comissió Nacional de Salut de la Xina ha elevat a 80 el nombre de víctimes mortals causades pel coronavirus. El nombre de persones infectades diagnosticades és de 2.744, 461 d’elles es troben en estat crític.

El ministre de Sanitat xinès ha reconegut que la comprensió del virus per part de les autoritats és “limitada” i no són capaces fins al moment de conèixer l’abast potencial de la malaltia.

A més, s’ha demostrat que el coronavirus té un període d’incubació de 14 dies i que és contagiós abans que se’n manifestin els símptomes.

Mentre el Govern central fa feina a Pequín amb el cònsol general d’Espanya per repatriar els ciutadans espanyols aïllats a Wuhan, epicentre del brót del coronavirus aparegut a la Xina. Asseguren que hi ha una vintena d’afectats espanyols, amb qui s’està en contacte permanent.

La comissària de Salut de la Unió Europea ha convocat avui una reunió del Comitè de Seguretat Sanitària per discutir la resposta i necessitats a l’emergència del brót.

El comitè és un grup d’assessorament de caràcter informal amb la missió de reforçar la coordinació dels estats de la Unió davant d’emergències mèdiques.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Almanco vuit persones han mort a Turquia a causa d’un terratrèmol

El ministre de Salut turc ha confirmat que entre les víctimes mortals hi ha tres menors

Itàlia es converteix en el país més afectat d’Europa pel COVID-19

A l'aeroport de Bèrgam ja han començat a fer controls tèrmics als passatgers que hi arriben

Sense acord a la cimera pressupostària de la UE

Durant les negociacions, els 27 no han estat capaços de tancar els comptes per al període 2021-2027

Dos morts a Itàlia i deu pobles aïllats per l’epidèmia de coronavirus

Els passatgers del creuer Diamond Princess continuen desembarcant, mentre el Japó es consolida com el lloc fora de la Xina...