X

Xisco Cardona abandona Vox, però es manté com a diputat no adscrit: “La meva dignitat està per sobre de tot aquest sainet”

El diputat menorquí ha expressat que la seva pertinença al grup parlamentari s'ha tornat "inviable" i ha dimitit de tots els seus càrrecs orgànics del partit

26/10/2023

Xisco Cardona abandona Vox, però es manté com a diputat no adscrit: “La meva dignitat està per sobre de tot aquest sainet”

El fins ara diputat de Vox Xisco Cardona ha sol·licitat aquest dijous la seva baixa del grup parlamentari i es mantendrà com a diputat no adscrit al Parlament. Així ho ha anunciat Cardona als mitjans de comunicació, després de presentar el corresponent escrit en el registre del Parlament. El fins ara diputat de Vox ha expressat que la seva pertinença al grup parlamentari s’ha tornat “inviable”. El menorquí ha presentat la seva dimissió de tots els seus càrrecs orgànics del partit.

Per la seva part, el portaveu adjunt del Grup Parlamentari Vox, Sergio Rodríguez, assegura que la seva formació “respecta profundament” –encara que no comparteix– la decisió del fins ara diputat del grup polític. Rodríguez ha manifestat que espera que Cardona “pugui reflexionar i acabi fent el correcte”.

A més, després que Cardona hagi declarat davant dels mitjans que la seva dignitat personal i la de la seva família “estan per sobre d’aquest sainet”, Rodríguez ha declarat que Vox no veu aquesta situació “des de la mateixa perspectiva”, i ha apuntat que no han deduït quin és el motiu que l’ha portat a prendre aquesta decisió.

Notícies relacionades >

26/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris