X

Yolanda Díaz: “Assumesc el repte”

La vicepresidenta segona del Govern i líder de Sumar ha evitat parlar aquest dimecres sobre les negociacions amb Podem per anar junts el 23J

31/05/2023

Yolanda Díaz: “Assumesc el repte”

Redacció

La vicepresidenta segona del Govern central i líder de Sumar, Yolanda Díaz, ha evitat parlar aquest dimecres sobre les negociacions amb Podem i altres formacions de cara a anar junts el 23J i s’ha limitat a repetir que assumeix “el repte” i que surten a guanyar.

En les primeres declaracions públiques, en acudir a la presentació d’un llibre a Madrid, després de les eleccions municipals i autonòmiques de diumenge en què l’esquerra ha patit una important reculada, ha dit que la seva primera reflexió és que hi ha “molts demòcrates i moltes persones progressistes que avui estan desanimades i preocupades al nostre país”.

A tota aquesta gent “desanimada” i “preocupada”, Díaz els ha enviat “un missatge d’esperança i de confiança”, en assumir el repte de conformar amb èxit el Moviment Sumar, ara que encara està en diferents fases de negociació per arribar a un acord amb la quinzena de formacions que pretén unir. “Espanya ens està esperant”, ha subratllat Díaz a nou dies que s’acabi el termini per registrar les coalicions electorals.

Converses

Díaz va iniciar dilluns les converses amb una quinzena de forces, entre elles Podem, IU, Més País, Els Verds Equo, Comuns, Compromís, la Chunta, Batzarre, Drago, Moviment per la Dignitat de Ceuta i Iniciativa del Poble Andalús.

31/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris