X

Zamora: “El Ponferrada cercarà el partit, no hem de pensar en els 11 punts i hem de jugar minut a minut”

L'Hestia Menorca juga la tornada de la segona eliminatòria per pujar a LEB Or contra el Ponferrada, dissabte (19:30); el tècnic madrileny destaca la capacitat anotadora del rival lleonès

05/05/2023

Zamora: “El Ponferrada cercarà el partit, no hem de pensar en els 11 punts i hem de jugar minut a minut”

Redacció

A Bintalfa es respira aroma de present, amb projecció d’ascens. L’Hestia Menorca juga aquest cap de setmana la tornada de la segona eliminatòria per pujar a LEB Or contra el Ponferrada (dissabte, 19:30). El resultat del partit jugat a Lleó va ser de 66-77, i per tant onze són els punts que defensarà l’equip de Javi Zamora. El tècnic madrileny ha comparegut en roda de premsa i ha afirmat que al vestidor la relaxació i la confiança per aquest avantatge no existeixen.

Zamora té clar que l’equip de Lleó cercarà el partit des del salt inicial. L’entrenador madrileny recorda que al partit d’anada el Ponferrada ja va demostrar la seva capacitat de recuperació quan era 16 punts més avall.

L’equip té per davant dues sessions més, abans del partit, que es juga demà a partir de les set i mitja, amb la baixa pel que queda de temporada de l’ala-pivot serbi Nicola Miskovic.

05/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris