X

Zamora: “La primera volta ha estat notable i a l’Oviedo se li han d’aturar les ratxes d’encert”

L'Hestia Menorca estrena la segona volta a Bintalfa (diumenge, 12:00, IB3TV); Jacob Grandison acaba contracte i el tècnic dona a entendre que no continuarà

19/01/2024

Redacció

L’Hestia Menorca engega diumenge contra l’Oviedo (12:00) la segona volta de la competició i ho farà amb les càmeres d’IB3 en directe. L’equip de Bintalfa va derrotar el rival asturià tot just fa sis setmanes (78-84), un referent que anima les opcions menorquines de sumar la segona victòria consecutiva per primera vegada aquesta temporada.

L’entrenador Javi Zamora, que ha qualificat la primera volta de l’equip amb un notable, ha valorat com arriba l’equip a la cita, després de la victòria a Fuenlabrada. El madrileny parla d’una estructura més equilibrada i sòlida des de l’arribada d’Oliver Stevic.

El pivot Emil Stoilov, que es recupera d’un esquinç de turmell, ja treballa a la pista i podria estar disponible. D’altra banda, l’aler nord-americà -amb passaport finlandès- Jacob Grandison acaba el contracte de tres mesos que va signar per la lesió d’Eric Demers i Zamora ha donat a entendre que probablement no continuarà. “Intentam no comprometre el futur de l’entitat i farem els esforços necessaris per intentar complir els objectius sense fer dispendis”, ha manifestat Zamora.

19/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris