X

Zamora: “Per competir a l’Estudiantes cal estar a un nivell de serietat i solidesa altíssim”

L'Hestia Menorca rep el líder i campió de Copa de la LEB Or (diumenge, 12:00, IB3TV); l'entrenador madrileny descarta pràcticament Omar Lo, amb molèsties a un bessó

09/02/2024

Redacció

El líder de la LEB Or, l’Estudiantes, visita Bintalfa (diumenge, 12:00, IB3TV). L’entrenador Javi Zamora ha comparegut en roda de premsa per valorar les opcions del seu equip davant aquest repte. El tècnic madrileny considera que passa per mantenir la serietat ofensiva i la solidesa defensiva que han situat l’Hestia Menorca dues victòries per damunt del descens, després de guanyar tres partits seguits.

Hi haurà cinc baixes (Joshua Tomaic, Jacob Grandison, Johnny Dee, Carlos Suárez i Francis Alonso) i quatre cares noves (Eric Demers, Oliver Stevic, Tom Digbeu i Nikola Rakocevic) en relació al partit d’anada, que van guanyar els madrilenys per 81 a 56. La història, diumenge, per ser diferent, passa també segons Javi Zamora per dominar el rebot.

L’Estudiantes arriba a la cita com a campió de Copa i amb l’objectiu ineludible de recuperar plaça a la Lliga ACB. Només ha perdut tres partits, els tres como a local, però ni les baixes l’han desviat del camí. Unes molèsties al bessó tornaran descartar Omar Lo per segona setmana consecutiva.

09/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris