X
128

Més de 1.000 persones clamen ‘Prou’ contra la massificació turística i el problema de l’habitatge a Eivissa

Lluint pancartes com 'Eivissa no es lloga' o 'Eivissa ja no pot més', els assistents han llançat aquestes consignes per exigir mesures

24/05/2024

Més de 1.000 persones clamen ‘Prou’ contra la massificació turística i el problema de l’habitatge a Eivissa

Les mobilitzacions contra la massificació turística i el problema de l’habitatge a les Illes han arrencat aquest divendres a Eivissa. Ho han fet amb una protesta davant la seu del Consell d’Eivissa convocada per la plataforma ciutadana eivissenca, Prou! Pitiüses en Acció. Més de 1.000 persones hi han participat, 2.000 segons l’organització.

Amb el lema ‘Eivissa no pot més’, els organitzadors han reclamat als polítics més “sensatesa” i que reforcin la lluita contra fenòmens crònics generats pel turisme, com és el cas del lloguer il·legal que tant afecta els eivissencs.

Lluint pancartes com ‘Eivissa no es lloga’ o ‘Eivissa ja no pot més’, els assistents han llançat aquestes consignes per exigir mesures. A Prou, en el seu manifest, han reclamat també accions com la limitació de l’entrada de vehicles i que s’impulsin altres iniciatives contra el creixement turístic. Segons han insistit, només podran celebrar el resultat d’aquestes accions quan realment el ciutadà noti els efectes d’aquestes mesures, animant els eivissencs a mantenir-se “actius” en aquesta lluita.

24/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Anselm Llull 25/05/2024

    I qui els atorga els permisos i imposa aquesta situació?

EL MÉS LLEGIT