societat

107 casos actius de Covid a Menorca, la xifra més baixa des d’abans de Nadal

A hores d'ara hi ha 9 pacients ingressats a l'Hospital Mateu Orfila, la meitat que fa sis dies


Els contagis van a la baixa a totes les illes, però Menorca és la que presenta millor situació, fins i tot per damunt de Mallorca. La incidència acumulada se situa en només 30 casos per cada 100.000 habitants. De fet, hi ha tres municipis que no han registrat cap cas durant la darrera setmana: Alaior, Es Mercadal i Es Migjorn Gran. Es mantenen les actuals restriccions, però és l’única illa on es permet l’obertura de les terrasses.

La baixada de contagis a Menorca ha millorat la situació a l’Hospital. Si aquest dilluns al Mateu Orfila hi havia 18 persones ingressades, aquest dissabte, sis dies després, n’hi ha la meitat: nou pacients. Cinc es troben a la Unitat de Cures Intensives i quatre a planta. També s’han diagnosticat dos nous positius i dues altes que deixen amb un total de 107 els casos actius a l’illa.

A Menorca, des de dilluns fins aquest dissabte: s’han diagnosticat un total de 22 nous positius, una xifra molt inferior a les de les darreres setmanes. A més, s’han donat 184 altes en només 6 dies, tot i que també hem de lamentar la mort de dues persones.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Armengol anuncia una rebaixa en els preus de la matrícula universitària

La UIB celebra l'acte d'obertura del nou curs acadèmic

Menorca demanarà al Govern 300.000 euros per garantir la gratuïtat del transport públic interurbà als menors de fins a 16 anys

La intenció del Consell és que els joves menorquins puguin beneficiar-se de la mesura a partir del gener de 2023

MÉS per Mallorca demana contundència al Parlament contra l’ampliació de l’aeroport de Palma

La formació demana que el nou DAURA se sotmeti a avaluació ambiental estratègica