societat

120 persones de gran dependència ja s’han vacunat a Menorca

A partir de la setmana que ve, es vacunaran 450 grans dependents als seus domicilis


Ja ha començat a Menorca la vacunació dels grans dependents que no viuen a geriàtrics. En concret, avui és el torn de les persones que es poden desplaçar sense problemes als centres de salut. També s’administrarà el vaccí als cuidadors professionals, però l’Àrea de Salut de Menorca ha confirmat avui que també el rebran els cuidadors no professionals.

Durant aquesta primera jornada està previst vacunar un total de 120 persones a tot Menorca, que són totes aquelles que han comunicat que tenen possibilitats de desplaçar-se al seu centre de salut. A partir de la setmana que ve començaran a vacunar-se els 450 grans dependents restants als seus domicilis, una administració particularment complexa per la cura que s’ha de tenir durant el desplaçament de les dosis.

Avui Menorca ha registrat 5 nous casos positius, i 108 altes. En total, Menorca registra en aquests moments 107 casos actius, però s’ha de lamentar la mort d’un pacient de 76 anys que estava ingressat amb patologies prèvies.

D’altra banda, ja han arribat a l’illa les primeres 120 dosis de Moderna i 400 dosis d’AstraZeneca. Aquestes darreres hauran d’esperar per administrar-se perquè aquest tipus de fórmula es recomana que s’inoculin a menors de 55 anys.


Salut ja ha vacunat 488 grans dependents

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Nova protesta dels empleats públics contra l’abús de la temporalitat

Exigeixen a les comunitats autònomes que apliquin la Directiva europea en la matèria i introdueixin els canvis legislatius oportuns per...

Suspès el Pancaritat a Son Bonet previst per avui diumenge

La plataforma Son Bonet Pulmó Verd l'ha desconvocat "per problemes administratius"

Resignació en el sector de la restauració pel manteniment dels interiors tancats

Aquells que tenen terrasses saben que en dies de mal temps com els d'aquesta setmana, els ingressos també són mínims

Andratx tornarà a demanar a la justícia poder executar l’ordre de demolició de Cala Llamp

Joan Manera, batle del municipi, demana ja una resposta una vegada l'esbucament ja està licitat; i es mostra preocupat per...