X

120 persones de gran dependència ja s’han vacunat a Menorca

A partir de la setmana que ve, es vacunaran 450 grans dependents als seus domicilis

12/02/2021

Redacció

Ja ha començat a Menorca la vacunació dels grans dependents que no viuen a geriàtrics. En concret, avui és el torn de les persones que es poden desplaçar sense problemes als centres de salut. També s’administrarà el vaccí als cuidadors professionals, però l’Àrea de Salut de Menorca ha confirmat avui que també el rebran els cuidadors no professionals.

Durant aquesta primera jornada està previst vacunar un total de 120 persones a tot Menorca, que són totes aquelles que han comunicat que tenen possibilitats de desplaçar-se al seu centre de salut. A partir de la setmana que ve començaran a vacunar-se els 450 grans dependents restants als seus domicilis, una administració particularment complexa per la cura que s’ha de tenir durant el desplaçament de les dosis.

Avui Menorca ha registrat 5 nous casos positius, i 108 altes. En total, Menorca registra en aquests moments 107 casos actius, però s’ha de lamentar la mort d’un pacient de 76 anys que estava ingressat amb patologies prèvies.

D’altra banda, ja han arribat a l’illa les primeres 120 dosis de Moderna i 400 dosis d’AstraZeneca. Aquestes darreres hauran d’esperar per administrar-se perquè aquest tipus de fórmula es recomana que s’inoculin a menors de 55 anys.


Salut ja ha vacunat 488 grans dependents

12/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris