X

14 dissenyadors mostraran les seves creacions el 10 de juny a la Passarel·la Adlib

Enguany se celebra l'edició número 52, dedidcada al sol post d'Eivissa

30/05/2023

14 dissenyadors mostraran les seves creacions el 10 de juny a la Passarel·la Adlib

Esther Matutes

Començaven a caure les primeres gotes de pluja prèvies a la tempesta d’aquest dimarts dematí, que ha vengut com l’anell al dit al dissenyador Tony Bonet per explicar la seva proposta per l’edició d’enguany de la Passarel·la Adlib. Una col·lecció que evoca precisament una tempesta.

La natura també inspira enguany les creacions de la dissenyadora Elisa Pomar. Concretament, la posidònia i tot el que evoca: la mar, les flors i la barriada de La Marina, d’on és la pròpia dissenyadora. I Piluca Bayarri hi presentarà quinze models que aquests dies ultima amb el seu equip.

La cita anual de la moda eivissenca arriba dissabte 10 de juny al Recinte Firal, amb entrada de franc fins a esgotar les 1.500 persones de cabuda permesa.

Divendres, el passeig de la Mar de Sant Antoni mostrarà les creacions de sis joves promeses del disseny. Enguany s’inspira en el sol post d’Eivissa. Maria Fajarnés és consellera en funcions de Promoció Econòmica.

La model i presentadora Laura Sánchez s’encarregarà de conduir l’esdeveniment en què participaran models com Paula Williems, Claudia Martin, Neus Bermejo i l’eivissenca Ana Vide.

30/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris