X

1.450 corredors travessaran l’illa a la Trail Camí de Cavalls

L'organització ha començat a marcar les zones de pas prohibides per evitar l'erosió

16/05/2018

1.450 corredors travessaran l’illa a la Trail Camí de Cavalls

Des de fa una setmana, Carles Bagur, membre del Comitè Organitzador de la Trail, reparteix devers mig miler de cartells amb l’objectiu de facilitar la cursa als 1.450 atletes que enguany prenen part a la Trail i d’evitar que els participants es perdin o es despistin.

Una part important dels senyals inclou missatges que ens recorden que ens trobem en un espai de la Xarxa Natura 2000, la xarxa d’àrees de conservació de la biodiversitat de la Unió Europea. Una condició imposada per la Conselleria que els organitzadors han tingut en compte, asseguren, des de la primera edició, però que cal implementar els 365 dies de l’any.

El compromís dels organitzadors amb la natura és total, com prova el fet que no es poden fer servir gots de plàstic als punts d’avituallament i que es prohibeix als atletes generar residus.

Mentrestant, en espera de conèixer els resultats de l’informe encarregat pels organitzadors, es creu que l’impacte econòmic de la Trail, una prova d’ultrafons que enguany batrà tots els rècords, superarà amb escreix el milió d’euros.

 

16/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris