política

15 passatgers internacionals varen ser traslladats a hospitals de les Illes durant el mes de juliol

La delegada del govern central a les Illes, Aina Calvo, destaca en una entrevista a l'Informatiu Migdia que els controls sanitaris als aeroports "són eficaços i imprescindibles"

15+passatgers+internacionals+varen+ser+traslladats+a+hospitals+de+les+Illes+durant+el+mes+de+juliol

Durant el mes de juliol, 2.200 passatgers internacionals van haver de passar el segon control sanitari als aeroports de les Illes perquè se’ls havia detectat, per exemple, febre. D’aquests, 15 foren derivats a centres hospitalaris, segons ha informat la delegada del govern central a les Illes, Aina Calvo, a una entrevista a l’Informatiu Migdia d’IB3 Televisió, en la qual ha destacat que els controls de Sanitat Exterior als aeroports “són eficaços i imprescindibles”.

1.700 d’aquests passatgers foren detectats a Son Sant Joan, dels quals nou foren remesos a l’hospital; 280 a Eivissa (cinc dels quals derivats a l’hospital) i 215 a Menorca (amb resultat d’un trasllat hospitalari).

Pel que fa a l’augment de casos, Calvo ha destacat que “és urgent i necessari” fer una crida per acabar amb l’incivisme. “Es tracta d’evitar grans concentracions”, ha dit Calvo, que ha destacat positivament la tasca del Govern de les Illes per frenar l’avanç de la pandèmia.

Calvo també s’ha referit als 314 migrants irregulars que han arribat enguany a les Illes en 27 pasteres. En aquest sentit, ha destacat “l’enorme tasca de coordinació” a les Illes.


348 operacions a Son Sant Joan amb controls sanitaris als passatgers de vols internacionals
L’afluència de gent a Son Sant Joan es dispara i desapareixen els controls d’accés

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El PP qualifica d’oportunitat perduda que no s’hagin fet proves PCR al personal docent

Recalca que majoritàriament han donat suport a les mesures sanitàries del Govern i que no és recíproc

Un regidor socialista de Felanitx anuncia per sorpresa que abandona el grup municipal

Joan Aznar mantindrà la seva acta de regidor i continuarà de moment gestionant les seves àrees a l'Ajuntament: Esports, brigada...

Les quatre cases construïdes en zona de domini públic a Fornells, entre ells dos de Fèlix Millet, es convertiran en un restaurant

Ports cedirà per a usos culturals la Casa del Contramestre a l'Ajuntament des Mercadal

Frances Antich, nou president de l’Autoritat Portuària

Està previst que el seu nomenament s'aprovi en el consell de govern de dilluns