X

23J: quan les vacances i les obligacions se solapen

La cita electoral trasbalsa plans de vacances per a treballadors directament afectats i tothom que acabi formant part d'una mesa electoral

30/05/2023

23J: quan les vacances i les obligacions se solapen

Mercè Valero

Les eleccions general arriben en ple estiu, dia 23 de juliol, època de vacances per a molta gent. N’hi haurà que es veuran obligats a fer canvi de plans. És el cas dels treballadors directament afectats pels comicis. Però també aquells que tinguessin programat un viatge i els toqui estar presents en una mesa electoral.

El president de l’Agrupació Empesarial d’Agències de Viatges de Balears, Xisco Mulet, recomana als qui tinguin previst estar de viatge en aquelles dates contractar una assegurança per si cal cancel·lar-lo. Incideix en la necessitat de contractar-la prèviament a la data de configuració de les meses.

Treballadors com agents de policia es veuran directament afectats pels comicis. “Ens afectarà molt”, explica el portaveu de la Confederació Espanyola de Policia, David Pola. “Segurament les vacances que teníem previstes les haurem de recol·locar en altres dates”.

A la redacció del diari Última Hora, la periodista de política Nekane Domblás lamenta que se’ls duplicarà la feina: “El dia que comenci la campanya electoral estarem nomenant consellers a Balears i se’ns solaparà tot. Serà una bogeria intentar contar tot el que passarà aquells dies”.

Domblàs, però, hi cerca el costat positiu: “Crec que Pedro Sánchez m’ha fet un favor, perquè així ja no hi haurà eleccions el desembre. Saps què? M’ho trec tot de cop”.

Notícies relacionades >

30/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris