societat

Continuen baixant els casos actius a les Balears i augmenten les altes hospitalàries

Aquest primer de maig, 26 pacients més s'han curat , hi ha 11 casos nous i 5 defuncionsTota la informació sobre el coronavirus

Les Illes Balears sumen avui 11 contagis nous i arriben als 1.894 casos acumulats. D’aquests, estan actius ara mateix 456, que en són 20 manco que ahir. A les darreres 24 hores han mort 5 persones més i això fa que el total de defuncions sigui de 193 a les Balears. Per altra banda, 26 pacients han rebut l’alta hospitalària i per tant ja són 1.245 les persones curades. A les Unitats de Cures Intensives hi ha ingressades 54 persones.


Balears suma 1.894 casos de coronavirus, 11 més que ahir dijous, cinc morts i 1.245 curats

Casos actius per illes

Quant a la situació en els hospitals, a Mallorca hi ha 241 persones hospitalitzades, 42 de les quals es troben en unitats de cures intensives. La resta de persones, 351, reben atenció per part de les unitats d’atenció al coronavirus.

A Menorca, hi ha 7 persones hospitalitzades (5 a l’UCI). També hi ha 1 persona en seguiment per part de les UVAC.

A Eivissa, són 27 les persones hospitalitzades (7 a l’UCI). Altres 10 persones reben atenció de les UVAC a Eivissa i a Formentera.

La situació a les residències

Pel que fa a la situació a les residències de gent gran,  s’han detectat sis nous casos positius entre treballadors de la residència Domusvi Palma i cap nou positiu entre els usuaris. Ara mateix, hi ha 154 usuaris amb contagi actiu per coronavirus, d’altres 99 han superat la infecció i 81 han mort. Pel que fa als professionals, ara mateix hi ha 71 positius actius i d’altres 78 que ja s’han curat.

Quant a les residències per a persones amb discapacitat, no hi ha canvis respecte dels darres dies: ja han superat la malaltia 17 dels 20 treballadors infectats, i 35 dels 36 usuaris contagiats.


L’evolució dels contagis de la covid-19 en gràfics

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

La tercera residència intervinguda d’aquesta cinquena onada: la Fontsana, 19 usuaris positius

N'hi ha 17 d’hospitalitzats amb símptomes lleus i 2 a la residència. Els 115 usuaris restants són contactes estrets. Des...

Augmenten un 30% els intents de suïcidi entre la població infantil i juvenil

La consellera Gómez assegura que és un problema de salut molt greu

Arriben 10 pasteres amb 131 migrants a les Illes en les darreres hores

La majoria d'embarcacions han estat localitzades a Mallorca, una a Cabrera i una altra a Formentera. És una mostra més...

La Justícia andalusa va desestimar el certificat covid per a l’oci nocturn

En canvi, a Galícia va sortir endavant la mesura per entrar a bars i restaurants després de l'aval del Tribunal...