X

El Govern detecta 268 joves positius i en trasllada 33 a l’hotel pont

En les pròximes hores, es continuaran realitzant els trasllats que siguin necessaris

26/06/2021

El Govern detecta 268 joves positius i en trasllada 33 a l’hotel pont

Redacció

El Govern balear ha detectat 268 joves a Mallorca que podrien haver tingut relació directa o indirecta amb alguns dels positius per covid registrats en els últims dies a diferents comunitats autònomes i n’ha traslladat 33 a l’hotel pont de Palma (el Palma Bellver), habilitat per a aïllaments. Els joves han estat detectats en un rastreig massiu. En les pròximes hores, es continuaran realitzant els trasllats que siguin necessaris.

Així mateix, la resta de menors rastrejats estan sota vigilància de l’autoritats sanitàries a l’espera de proves diagnòstiques que garanteixin la salut pública.

La identificació com a contactes estrets l’ha realitzat el Servei d’Epidemiologia de la Conselleria de Salut, una vegada iniciat el rastreig de contactes per la Central de Coordinació Covid, en el moment en què es va tenir coneixement de casos en les comunitats d’origen.

Tots els estudiants procedeixen de Galícia, País Basc, Andalusia i Madrid.

D’altra banda, Salut ha realitzat el rastreig dels treballadors dels 6 hotels afectats. Aproximadament 300 treballadors han estat sotmesos a una prova.


L’hotel pont de Mallorca acull els estudiants de la Península que donen positiu
Continuen les inspeccions dels establiments i zones on es varen produir els brots multitudinaris

26/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris