X

Tres habitatges més per a dones que escapen del seu agressor i necessiten refer la seva vida

IBDona i IBAVI cedeixen 3 pisos a les entitats Casal Petit i Estel de Llevant per a víctimes de violència masclista

15/05/2023

Tres habitatges més per a dones que escapen del seu agressor i necessiten refer la seva vida

Mercè Valero

“L’habitatge és la manera de poder escapar de l’agressor i, sobretot, és un espai que ofereix una oportunitat nova”. Amb aquestes paraules ha presentat la consellera de Presidència, Mercedes Garrido, el conveni per cedir 3 habitatges per a víctimes de violència masclista.

El conveni el firmen l’Institut Balear de la Dona, l’Institut Balear de l’Habitatge i les entitats Casal Petit (de les Germanes Oblates) i Estel de Llevant.

Casal Petit és una entitat que fa feina amb dones que es volen allunyar de la prostitució i víctimes de tràfic de persones. Ja tenen tres pisos per a elles. A aquest quart li donaran un ús diferent, tal com ha explicat la seva coordinadora, Maria Magdalena Alomar: “Serviran per fer com a pont de les dones que surten del nostre recurs cap a la societat, per a la integració total a la societat”.

I els altres dos pisos són per a Estel de Llevant. Els destinaran a víctimes de violència masclista que, a més, tenguin problemes de salut mental.

Amb aquests ja són 17 els habitatges que l’IBAVI posa a disposició de diferents entitats perquè dones en aquesta situació puguin refer la seva vida. Les destinatàries s’hi estan un màxim de 2 anys, mentre se’ls ajuda a trobar feina i a normalitzar la seva situació.

15/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris