X

Mobilitat insta el Consell d’Eivissa a continuar aportant el 50 % als bitllets de bus

El Govern rebrà la partida de l'Estat per bonificar la gratuïtat del bus i després la distribuirà a cada consell insular, competent en transport públic terrestre

15/11/2022

Mobilitat insta el Consell d’Eivissa a continuar aportant el 50 %25 als bitllets de bus

Redacció

Els pressupostos de l’Estat per a l’any que ve inclouran una partida de 43 milions d’euros per finançar la gratuïtat del transport públic durant tot l’any a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. Una mesura per alleugerir l’economia domèstica gràcies a una esmena de Coalició Canària i el PSOE presentada a instàncies d’El Pi. L’acord subscrit amb el Govern de l’Estat també beneficia les Illes Canàries i parteix del reconeixement del fet insular.

A Eivissa s’ha explicat que serà el Govern balear el receptor de l’ajuda i qui la distribuirà a cada un dels consells insulars; i que cada institució, en els casos d’Eivissa, Formentera i Menorca, decidirà el format de l’abonament, sempre dirigit als usuaris freqüents. La Conselleria de Mobilitat ha instat també el Consell d’Eivissa a continuar aportant la partida econòmica del 50 per cent, que fins ara s’emprava per aconseguir la gratuïtat dels bitllets, per destinar-la a altres inversions de millora del servei d’autobús.


La gratuïtat al transport públic s’estendrà al bus TIB també durant el 2023: com podré beneficiar-me’n?

15/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris