Ciència i tecnologia

50 inspectors vigilaran que es compleix la nova Llei de Residus

Les mesures dels ajuntaments entraran en vigor l'11 de maig


50 inspectors de la direcció general de Residus del Govern balear han estat formats expressament per garantir el correcte compliment de la prohibició dels plàstics d’un sol ús a les illes, que ha entrat avui dissabte en vigor.

Una aplicació de la llei que, informa la Conselleria de Medi Ambient i Territori, s’ha ajornat per mor de l’estat d’alarma i la crisi sanitària de la covid-19.

El mateix criteri s’aplicarà per a totes aquelles mesures que s’havien d’aplicar per part dels ajuntaments de les illes des del 22 de febrer de 2021, i que finalment entraran en vigor l’11 de maig.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les sol·licituds d’ajudes per instal·lar plaques solars es multipliquen per quatre

La cooperativa Som Energia ha instal·lat gairebé un centenar de cobertes fotovoltaiques en habitatges de les illes el darrer any

Una tortuga nascuda a Eivissa el 2019 ha estat capturada per un pesquer i posteriorment amollada

En aquests moments es recupera a València, i la revisió que se li ha practicat confirma que l’animal ha sabut...

Terraferida presentarà al·legacions al projecte del parc fotovoltaic a Lloseta

Els ecologistes critiquen que l'hidrogen que produiran les 19 mil plaques s'emprarà per mantenir activitats altament contaminants, com la cimentera.

Apagada mundial per conscienciar del canvi climàtic

A les illes, ho varem poder veure a la Seu, al Castell de Bellver, a l'església de Sant Francesc de Formentera, al passeig de Vara de Rey d'Eivissa, o al...