societat

605 aspirants es presenten a les oposicions del cos Superior de la CAIB

Els examinats han estat el 76,6% dels inscrits per obtenir una de les 78 places

605+aspirants+es+presenten+a+les+oposicions+del+cos+Superior+de+la+CAIB

605 persones s’han presentat al primer examen de les oposicions per al cos Superior de Serveis Generals de la Comunitat Autònoma per obtenir una de les 78 places que s’ofereixen. Després de 10 anys sense convocar-ne, ara es treuen les places que s’han anat acumulant els darrers 4 anys.

S’hi havien inscrit 795 persones. 190 no s’hi han presentat. S’ofereixen 2 places per a persones amb discapacitat, 38 per als que provenen de torn lliure i 38 més de promoció interna.

La consellera d’Administracions Públiques s’ha mostrat satisfeta, ja que els seleccionats contribuiran a estabilitzar les plantilles dins la funció pública per combatre la ràtio del 25 per cent que ha generat tant d’anys d’interinitats.

Avui horabaixa es comunicarà ja el llistat provisional de les notes de la prova. La setmana que ve serà el torn del Cos de gestió. A l’abril, el cos administratiu i auxiliar i al maig, el subaltern.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Vergonya d’organització 17/03/2018

    És una vergonya que coincideixin els examens d’una oposició que fa 10 anys que no es convoca amb les proves orals de català. I aixó és el que ha passat avui. Són 2 exàmens d’entitats púpliques i hi hairia d’haver la possibilitat de presentar-se als 2 dense haver de sortir abans d’un examen per arribar a l’altre.

  2. Joan 17/03/2018

    Tinc experiència en altres oposicions i mai havi avist un examen com el d´avui de cossos generals, preguntes de quasi una pàgina sencera no són típiques de tipus test. No donava temps a rellegir les preguntes. Me pregunte si algú es decidirà a impugnar, jo mho estic pensant . Ha estat de vergonya, no pens que ningú dels examinadors puga donar comte de les preguntes.

Cercador |


més contingut relacionat

La pedagoga ciutadellenca Pilar Benejam Arguimbau serà investida Doctora Honoris Causa per la UIB

L'acte se celebrarà al Centre de Cultura de Sant Diego, a Alaior, el pròxim 27 de maig

El turoperador TUI endarrereix la posada en marxa del seu operatiu entre el Regne Unit i les Balears

L'objectiu del sector turístic de Menorca és que l'illa rebi un tracte diferenciat i passi a ser considerada zona verda