societat

Més de 600 actes administratives per desobediència a les Illes

La majoria s'han aixecat aquests dies a gent que es trobava a la via pública sense cap classe de justificació

M%C3%A9s+de+600+actes+administratives+per+desobedi%C3%A8ncia+a+les+Illes

Durant tot el cap de setmana, les forces i cossos de seguretat de l’Estat, juntament amb les policies locals, han aixecat 2.000 actes a les Illes per incomplir les restriccions de l’estat d’alarma. Només ahir, se’n varen aixecar 610.  A les darreres hores, a un control davant la Seu, a Palma, la Policia Nacional ha vigilat uns 200 vehicles en 45 minuts. En aquest temps, els agents han interposat 5 denúncies.

Tot i això, des de Delegació de Govern confirmen que la majoria de les actes que s’han aixecat durant aquests dies corresponen a gent que es trobava a la via pública sense cap classe de justificació. A més, diumenge van ser detingudes 12 persones a les Balears per incomplir les restriccions algunes amb excuses curioses. La Policia Local de Ciutadella va detenir un home de 43 anys que passejava pel carrer i assegurava que anava a comprar tabac, tot i que l’estanc estava tancat perquè era diumenge. Segons va dir, tornava a casa; però minuts més tard, va ser sorprès caminant en direcció contrària. Ja tenia 3 actes administratives per desobediència.

A Palma, la Policia Nacional va detenir un home de 32 anys, quan passejava per damunt l’arena a la platja del Portitxol. Segons va declarar, el seu ca havia fugit, però no duia cap corretja i el seu domicili es trobava a 3 quilòmetres d’allà. Tenia una sanció prèvia.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El CSIF avisa que és “impossible” mantenir la distància de seguretat als Jutjats de Ciutadella

La greu manca d'espai a l'edifici també obliga a guardar expedients als lavabos i passadissos

Maó posa les dues primeres multes a Menorca per incompliments a les terrasses

Salut alerta que l'excessiva relaxació dels ciutadans en els moments d'oci pot tenir conseqüències