societat

9 platges de Manacor es promocionaran sota el segell ‘covid free’

No tendran gandules ni para-sols i, per tant, no hi haurà superfícies que es puguin infectar

9+platges+de+Manacor+es+promocionaran+sota+el+segell+%26%238216%3Bcovid+free%27

Finalment no hi haurà para-sols ni gandules a les platges de Manacor que cada estiu tenien aquests serveis. L’Ajuntament ha decidit fer del defecte, virtud i les promocionarà com a “platges covid-free”. El consistori deixarà d’ingressar 400 mil euros derivats d’aquesta explotació, però creu que una platja lliure de mobiliari pot ser un reclam, ha dit el batle de Manacor, Miquel Oliver. 

Cala Mendia serà juntament amb altres 8 més una d’aquestes platges lliure de covid, perquè no hi haurà superfícies infectables. Encara no està posada la cartelleria, però hi haurà panells i codis QR que en detallaran la seguretat. 

Una decisió a la qual ha arribat l’Ajuntament després que el concessionari de les 9 platges que tenien serveis, Tomàs Sureda, hagi decidit no explotar-les perquè no surten els números : “hem intentat renegociar el contracte però legalment no es pot fer”, ha explicat. De tota manera, el mateix empresari i també els hotelers reconeixen que mantenir el mobiliari de platja desinfectat i controlant-ne la disposició hagués estat mal de fer. La presidenta de l’Associació Hotelera de s’Illot, Susana de Juan, espera que l’Ajuntament promocioni aquestes platges i faci arribar la informació als turistes.

Atès que no hi haurà concessionari, la neteja de les platges anirà a càrrec de l’Ajuntament de Manacor.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Alaior suspèn més del 90% d’actes culturals i esportius de l’estiu

El batle nega que la decisió hagi estat influïda per la campanya de firmes que demana la suspensió de tots...

Arrenca a Ciutadella la cinquena edició d’un Festival de Cinema marcat per la Covid i l’alta producció balear

La música de Marco Mezquida i la projecció de la pel·lícula "Uno para todos" protagonitzen la gala d'inauguració del certamen

El jutjat accepta posposar dues setmanes el desnonament d’una família amb tres fills a Maó

Cada any són desnonades a l'illa una seixantena de famílies que viuen de lloguer.

15 comunitats autònomes ja registren rebrots

Algunes àrees d'Aragó tornen a la fase 2, mentre que a Catalunya s'aproven mesures que limiten la mobilitat a el Sagrià i a l'Hospitalet.