Victòries del Collerense i Son Sardina a Segona

Derrota de l'Sporting de Mahón i dimissió del seu tècnic

07/01/2018

El Son Sardina s’ha imposat 0-2 al camp del Llevant Les Planes. I també victòria del Collerense a Palma davant l’Igualada per 3-0. Les mallorquines queden segones a dos punts del líder, l’Espanyol. Els tres gols del Collerense han arribat a la segona part. Extraordinari el toc de cap que pentina la pilota al fons de la xarxa. El segon ha estat un golàs de Pili Espadas des de la frontal de l’àrea. Gran xut de la jugadora mallorquina. El tercer: falta que treu també Pili Espadas i el Collerense sentencia amb el 3 a 0 definitiu.

Derrota de l’Sporting de Mahón davant el Pallejà i dimissió del seu tècnic. Andrés Egea ha dirigit avui el seu darrer partit a Bintalfa per motius personals. L’entrenador des Castell va prendre aquesta decisió dimarts passat. No s’ha pogut acomiadar amb victòria. Clara ha igualat el gol inicial de Guerra. El partit s’ha aturat llavors durant 15 minuts per una forta tempesta, i després, Marina i Ferreras han sentenciat en dues jugades d’estratègia. L’Sporting queda com a coer i a la recerca d’entrenador.