X

Un jove mata el seu padrastre i apunyala la seva mare a Costa d’en Blanes

El presumpte agressor va confessa el crim a la policia

12/01/2018

Un jove mata el seu padrastre i apunyala la seva mare a Costa d’en Blanes

Un jove de 27 anys va apunyalar ahir capvespre la seva mare i el seu padrastre a Costa d’en Blanes, a Calvià. L’home va morir i la dona es troba en estat greu a l’hospital de Son Espases. El presumpte autor dels fets va cridar l’112 per confessar el crim. La cridada es va desviar a la policia local de Calvià que de forma immediata es va traslladar al lloc dels fets. A l’exterior de la casa, varen detenir el jove que avui ja ha estat interrogat per la Guàrdia Civil. Demà passarà a disposició judicial.
Varen ser els veïnats els qui cridaren la policia quan varen sentir crits dins el domicili, la pròpia víctima els va demanar que cridassin els agents. Avui, estan consternats pel succeït. Diuen que la parella vivia al barri fa 10 anys. L’home era mallorquí i tenia 61 anys. La dona és ucraïnesa. Alguns dels veïnats sabien que el jove era conflictiu.
Sobre ell pesaven dues denúncies prèvies, una per robatori amb violència i altra per agressió dins l’àmbit familiar. De fet, se li va imposar una ordre d’allunyament que li prohibia acostar-se a la parella i que va expirar el 2016.

12/01/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris