X

El tancament de Pachà deixa en greus problemes econòmics la Fundació Natzaret

L'entitat cerca solucions i no descarta vendre o edificar els seus terrenys del passeig Marítim de Palma

12/01/2018

El tancament de Pachà deixa en greus problemes econòmics la Fundació Natzaret

Després que el grup Cursach hagi renunciat a l’antiga discoteca Pachà, la Fundació Natzaret confirma que ha quedat en una situació molt delicada. El patronat de la Fundació està presidit pel bisbe de Mallorca. Li llogava el local a l’empresari des de fa anys. No han volgut aclarir quants doblers cobraven exactament a l’empresari però sí confirmen que el tancament de la discoteca els ha provocat greus problemes econòmics.

La Fundació és propietària d’aquests terrenys, que consten de 15.635 metres quadrats en total. No descarten vendre’ls o edificar-los com a solució. Els jardins de Nazaret i la possessió quedarien excloses d’aquesta operació, ja que estan declarats Bé d’Interès Cultural.

Segons confirma l’Ajuntament de Palma, aquest projecte estaria condicionat a la modificació del Pla especial de reforma interior del Terreno, que es va aprovar inicialment el 2017, i que redueix l’edificabilitat a la zona.

El grup Cursach va decidir renunciar a la llicència de Pachà a causa de les greus irregularitats que va detectar l’Ajuntament de Palma a les instal·lacions de la discoteca. En canvi, assegura que està reparant les irregularitats detectades al seu gimnàs Megasport. El Consistori va fer-hi una inspecció el mes de novembre i va enviar un informe amb diverses irregularitats als jutjats que investiguen les presumptes activitats irregulars de l’empresari de l’oci nocturn.

12/01/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris