X

Els palmesans veuen millorable la programació de concerts de la revetla de Sant Sebastià

M-Clan, guanyador de la votació popular, no pot actuar degut al retard en les contractacions

14/01/2018

Els palmesans veuen millorable la programació de concerts de la revetla de Sant Sebastià

L’Ajuntament ha disposat enguany d’un grup d’assessors culturals per tractar de millorar l’oferta musical de les festes. Els seus eixos de feina han estat impulsar els grups amb repertori propi, la presència de més grups de les Illes, la visibilització de la dona i més artistes que emprin la llengua catalana. A l’enquesta telemàtica elaborada per Mutus Serveis Culturals hi participaren 461 persones. A la feta a peu de carrer de 1.027 persones demanades en contestaren la meitat, 505. Tot per conèixer l’opinió dels ciutadans i millorar les festes. Una de les conclusions és que els palmesans no tenen hàbits musicals consolidats.
La millora de la programació és el més demandat pels enquestats, una programació condicionada pel calendari de contractacions i la lentitud administrativa.
Precisament el fet de tancar les contractacions tan tard NO ha permès tenir el grup M-Clan, el més votat pels ciutadans com a cap de cartell de la plaça d’Espanya. L’enquesta popular ha permès als palmesans triar artistes a tres places.

14/01/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris