X

Diverses persones detingudes per robatoris a la Part Forana

Els arrestats per la Guàrdia Civil havien actuat a Sineu i Inca

23/01/2018

Diverses persones detingudes per robatoris a la Part Forana

La Guàrdia Civil ha detingut dos joves marroquins acusats d’haver robat, almanco, a dos bars de Sineu. Un dels detinguts va ser enxampat ‘in fraganti’ pel mateix propietari del bar on estava robant. Els lladres tenien a ca seva doblers i botelles de begudes alcohòliques suposadament robades.

A més, la Guàrdia Civil ha detingut altres dos homes i una dona acusats de diversos robatoris a Inca. Aquest cap de setmana, els agents veren un home sospitós sortint d’una nau industrial i en fer-li senyals perquè aturàs el cotxe que menava no va fer cas i sortí corrent. Després de perseguir-lo per Inca, el cotxe del detingut envestí contra un mur de formigó a la rotonda de Son Ferriol. Acabava d’entrar a robar a dos naus industrials.

I diumenge vespre els agents arrestaren un altre home i una dona acusats d’un delicte de robatori amb força d’un local comercial a Inca. Els detinguts duien més de 2.300 euros en metàl·lic, joies i ferramentes amb les que entraven a robar.

Fonts de la investigació desvinculen aquests lladres dels diferents robatoris que a principis d’any han posat en alerta els veïnats de Vilafranca i Porreres.

23/01/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris