X

Experts en educació demanen un gran acord polític al Parlament

Representants de centres, sindicats independents i exmembres polítics demanen analitzar i valorar el document aportat pel Consell Escolar i basat en l'acord assolit per Illes Per un Pacte

25/01/2018

Experts en educació demanen un gran acord polític al Parlament

Els centres d’ensenyament reivindiquen que l’acord de mínims assolit per la comunitat educativa a les Balears es traslladi al Parlament en un gran acord polític que doni estabilitat al sector. L’exconseller de Cultura de la legislatura 2003 a 2007 i impulsor del decret de trilingüisme Francesc Fiol ha destacat la importància d’assolir un pacte. Considera, però, que el document d’estudi és inviable perquè dona, ha dit, excessiva autonomia de centre, pel que fa a les ràtios, al currículum de cada escola i al professorat.

El catedràtic de Teoria i Història de la UIB Bernat Sureda ha aprofitat per demanar que l’educació no sigui una arma política. En la mateixa línia, s’han manifestat també des de l’associació de centres d’ensenyament i des de la federació de sindicats independents, que han demanat consens i més pressupost.

Més informació:
 Els grups parlamentaris cerquen arribar a acords per aconseguir la primera llei educativa de les Balears

 

25/01/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris