X

Tapien la coberta del casal del Coll d’en Rabassa per mosques vironeres

El operaris de l'Ajuntament de Palma pensen que és per mor dels coloms que hi ha a la coberta

02/02/2018

Tapien la coberta del casal del Coll d’en Rabassa per mosques vironeres

Els coloms que es fiquen per la teulada haurien estat el focus que ha originat aquestes darreres setmanes la proliferació de mosques vironeres a l’interior del casal de barri del Coll d’en Rabassa. A primera hora del dematí, tècnics de l’ajuntament n’han retirat dos coloms morts i un niu d’aquestes aus. Una espècie que quan viu asilvestrada sovint està infestada pel paràsit de la mosca vironera. A les imatges cedides pels nostres companys del programa 5 dies podem veure com ahir capvespre hi havia nombroses mosques a les aules del casal.

Per evitar que això es torni a repetir, els operaris han segellat la coberta. Els pròxims dies es procedirà a la fumigació i neteja de les instal·lacions municipals. Des de l’associació de veïnats denuncien que feia temps que advertiren el consistori del problema.

L’ajuntament, per la seva banda, lleva importància al que ha passat i diu que sovint es donen situacions d’aquest tipus a instal·lacions municipals per la presència d’animals vius o morts. Al barri, avui, la notícia agafava molts per sorpresa.

A mitjan de la setmana que ve s’espera que el casal pugui reprendre les seves activitats habituals.

02/02/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris