X

El GEN diu que la llicència a Xarraca Bay podria suposar la ruïna per a l’Ajuntament de Sant Joan

Des del Consistori asseguren que les obres que es van paralitzar s'ajusten al projecte, però esperaran a tenir tota la documentació per pronunciar-se

18/04/2018

El GEN diu que la llicència a Xarraca Bay podria suposar la ruïna per a l’Ajuntament de Sant Joan

A Eivissa, el grup ecologista GEN ha demanat a l’Ajuntament de Sant Joan que no atorgui la llicència al complex hoteler Xarraca Bay que s’està construint a Cala Xarraca. Els ecologistes no descarten emprendre accions legals.

Segons els ecologistes, la concessió d’un permís i·legal per continuar les obres d’aquest hotel podria suposar la ruïna absoluta per a les arques municipals.  Des del GEN denuncien que s’ha prescindit del procediment establert per llei a l’hora de demanar informes i que això podria suposar responsabilitats per als regidors que votin a favor. Els ecologistes asseguren que la llicència s’hauria d’haver caducat i arxivat perquè el promotor no va presentar la documentació dins els terminis establerts. Des de l’Ajuntament de Sant Joan no volen fer declaracions fins que no disposin de tota la informació dels serveis tècnics, però asseguren que sembla que les obres que es van paralitzar s’ajusten al projecte bàsic i es podrien reprendre.

18/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris