X

Les obres de substitució d’un tram de col·lector de Cala de Bou obliguen a tallar l’avinguda Sant Agustí

Els treballs duraran un mes aproximadament

23/05/2018

Les obres de substitució d’un tram de col·lector de Cala de Bou obliguen a tallar l’avinguda Sant Agustí

Les obres de substitució d’un tram del col·lector d’aigües residuals de Cala de Bou, a Sant Josep de sa Talaia, han començat aquesta setmana. A conseqüència d’aquests treballs, hi ha canvis en el trànsit.

Amb aquestes obres es substituirà un tram de 500 metres de canonada. Es tracta de la part més problemàtica del col·lector, que des de l’any 2011 acumula una vintena d’incidències de fuites d’aigües residuals. La infraestructura té una antiguitat de més de 40 anys i, per això, era necessària substituir-la.

Els treballs duraran un mes aproximadament i afectaran el trànsit de la zona. A partir d’avui, el carril de l’avinguda de Sant Agustí en direcció a Sant Antoni queda tancat des del carrer d’Albacete. Els vehicles seran desviats per aquest carrer cap al carrer de Cala de Bou, segons ha informat la Policia Local. El carril contrari, en direcció a Port des Torrent continuarà obert.

Els vesins de la zona creuen que són unes obres necessàries però que s’haurien d’haver fet abans i no ara que comença la temporada turística.

23/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris