X

Mor una persona a Andalusia a causa de les fortes pluges

El centre 112 ha atès fins a 498 incidències relacionades amb les tempestes

21/10/2018

Mor una persona a Andalusia a causa de les fortes pluges

Les fortes pluges de les darreres hores a Andalusia han deixat una persona morta, 500 incidències, carreteres tallades i desenes d’evacuats. La víctima mortal és un bomber que ha estat arrossegat per una riuada després de patir un accident amb el camió amb el que feia servei.

El cadàver de la víctima, un bomber del quarter d’Antequera, ha estat trobat per un equip d’operacions especials a sis quilòmetres d’on va patir l’accident el camió en què circulava amb dos agents més. Tenia 48 anys, estava casat i tenia dos fills. El camió amb què anava va bolcar a la carretera mentre participava en les tasques de rescat.

El Centre d’Emergències 112 d’Andalusia ha gestionat des d’ahir fins a 498 incidències relacionades amb les pluges que han afectat Andalusia. Efectius de la Unitat Militar d’Emergències actuen ja en algunes zones. Carrers i cases negats, talls a carreteres, línies de tren interrompudes i centenars de veïnats reallotjats. Màlaga, on anit es decretà l’alerta vermella, ha estat la província que se n’ha duit la pitjor part amb 311 emergències, la meitat registrades durant la matinada. Campillos, Ronda, Antequera i Teba estan entre els municipis més afectats.

Avui migdia el mur de contenció dels Banys àrabs de Ronda s’ha esfondrat i ha fet malbé el monument. La major descàrrega de pluja s’ha registrat a a Ardales amb 396 litres per metre quadrat en 12 hores i 316, a Teba.

21/10/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris